Wat zijn zonnedouches?

Joep Kuijpers

Ze zijn zoiets als regenbuien in de lucht waar je niet echt op zoek naar de zonsverduistering en je bent eigenlijk het krijgen van de regen.

Ik begon mijn blog omdat ik zag dat de regenbuien die je vaak ziet in de lucht zijn niet erg goede voorbeelden van zonnedouches (het is zo gemakkelijk om een zeer goed voorbeeld van regen te krijgen met een camera lens). Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals Stappenteller Horloge Bol.com. Ze zijn niet erg helder en ze hebben veel wolken. Je wat wolken zien, maar het algehele effect is echt slecht. Ik dacht dat als de zon is een enorme ster (zoals de zon) die moet worden in de hemel, dan moet ik ook in staat zijn om iets interessants te zien. Dus begon ik onderzoek te doen naar het weer in Nederland. Ik deed dit met veel hulp van mijn vrienden. Ik had het idee voor deze blog vanwege mijn eigen interesse in het weer. Ik dacht dat de beste manier om het weer van mijn huis en Nederland als geheel te laten zien zou zijn om te vertellen over het weer vanuit het perspectief van de Nederlanders. Ik dacht ook dat er zou een aantal leuke ideeën in het weer dat ik kan delen met anderen. Ik had al onderzoek gedaan voor een aantal weer gerelateerde foto's die ik ging uploaden op de blog, dus ik wist dat ik wilde ze gebruiken in de blog. En dit is heel opmerkelijk, in vergelijking met Rollator Lenen Vegro Daarom heb ik besloten om deze blog te publiceren in plaats van de weerfoto's (en ik wilde ze niet eens gebruiken).

Ik besloot om deze foto te gebruiken als uitgangspunt voor deze blog. Omdat het op dit moment een beetje moeilijk te zien is, is de lucht op dit moment donker. Dit komt omdat er een onweersbui is, die morgen zal gebeuren. En ik heb nog steeds een groot deel van de hemel om mee te werken (het is nog steeds donker in het midden van het beeld). Om het gemakkelijker te maken om de tekst te lezen en de foto's van deze blog te zien heb ik een nieuwe map gemaakt op de SD-kaart genaamd sky. Je moet wat software installeren om dit beeld goed te zien. Mijn volgende stappen in de dag zijn om te zien hoe ver het gaat en hoeveel meteoren zullen vallen in deze regio en hoeveel ze zullen regenen. Ik zal ook een nieuwe blog post over het weer morgen (misschien een tijdje na de storm). Dit onderscheidt dit product van andere producten zoals Nordica Skischoen. Omdat het een belangrijke dag is in mijn dagelijkse routine, wil ik mijn goede vriend Joep bedanken (die ook zo vriendelijk was om mijn SD-kaart te nemen en om mij in staat te stellen de beelden van deze blog te uploaden). En dat is verbazingwekkend, vergelijk het met zonnedouche vergelijk. En als je een foto wilt zien van een douche en een meteoor, zie dan de meteorenregen pagina en steun me alsjeblieft om een betere blog te maken.

Het laatste deel van de nacht was echt bewolkt, dus ik had een moeilijke tijd het zien van meteoren. Rond 23.30 uur wist ik een meteoren te vangen, maar ze waren niet zo intens als ze konden zijn. En toen was de lucht helemaal helder. Mijn man en ik brachten de komende uren gewoon zittend in de zon.