Wat zijn de nadelen van zonnedouches?

Joep Kuijpers

geen elektriciteit, geen licht. Maar mensen denken altijd dat ik een grapje maak als ik zeg: wat is er niet leuk aan. Ik vertel mensen ook dat het veel goedkoper is dan elektriciteit (meestal € 4-5 per dag) en geen behoefte aan verlichting (geen noodzaak om een generator of verlichting mee te nemen). Ik denk dat het uiteindelijk leuker is dan elektriciteit. En je het gebruiken om een aantal redenen: je je telefoon opladen, de computer gebruiken, lezen, schrijven op je iPad of zelfs tv kijken.

Ik had de kans om de eerste van die dingen te doen tijdens deze week, en ik was een beetje teleurgesteld: ik zag niet echt veel van het effect van de douche. Aan het eind van de dag, het beste deel over het was gewoon het gevoel van de hitte, de wind en de regen. De douches waren echt ontspannend: het enige probleem was hoe je er een te krijgen. De meest voorkomende plaats om er een te kopen is van een lokale supermarkt, met enkele coupons en een goede prijs. Dit is meestal de plek waar je meer kans om een batterij pack te vinden, want je moet veel elektriciteit om een grote douche in een uur, maar het kan nog steeds een leuke ervaring om deze plek te bezoeken en te zien wat je zou kunnen kopen. De eerste douche die ik probeerde was een geweldige ervaring! Het was een zeer mooie warme douche. Een fijn gevoel, maar zonder de pijn van de elektriciteit. Ik moest batterijen kopen voor deze, maar ik ben erg dankbaar voor de verkoper voor een goede prijs. Zelfs Koeltas Auto 12v kan een test zijn. Ik ben ook erg blij dat het elektrische licht altijd aan staat, want ik was bang dat ik tijd had moeten besteden om het te veranderen. Op dezelfde manier zal zonnedouche een proefrun zijn. Ik was ook verbaasd dat ik kon gewoon op, en dan vergeten dat het was op. Het deed me denken dat het een leuke optie zou zijn als een plaats niet hoefde te laten zien hoe het in te schakelen of hoe het te activeren. Naar mijn mening is het een goede ervaring wanneer het altijd op, en een beetje comfortabeler dan wanneer u gewoon houden het in je handen. Zoals ik al zei, ik was niet zeker toen ik op zoek was naar de juiste plek om deze blog te starten, en ik dacht dat het zou een geweldige plek om mijn zonne-douche verhaal te delen, want in het begin waren er geen zonne-douches, alleen zonne-lampen.