Over Joep

Joep Kuijpers

Mijn Ebook, die heet "The Sun Shower Guide" is een verzameling van tips en trucs over het gebruik van deze speciale lichtdisplays tijdens deze speciale tijden van het jaar.

Ik hoop dat je geniet van het lezen van mijn berichten en dat ze je meer geïnteresseerd in het krijgen van uw eigen zonne-show gaan. Wil je toegevoegd worden aan mijn mailinglijst voor nieuwe artikelen, stuur dan een e-mail naar joep op zonnedouchevergelijkcentraal dot com. Ik ontvang graag uw e-mail. Deze tijd van het jaar zul je altijd de zon en de hemel zien opfleuren, dus ik hoop dat deze gids je zal helpen er nog meer van te genieten. Dit jaar zien we zonsondergangen in heel Nederland deze zomer, dus je zult je zonneshowerplannen ruim van tevoren moeten laten uitvoeren. Ik heb een paar artikelen die gaan gaan op de belangrijkste website op een later tijdstip, dus stay tuned.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school besloot ik te verhuizen naar het zonnige Zuid-Afrika. Ik verhuisde naar Kaapstad om mijn droom na te jagen. In Zuid-Afrika was mijn droom om een Solar Energy Expert te worden en om dit te doen moest ik leren over het zonnespectrum, hoe de gegevens te interpreteren en hoe te werken met software. Dat was mijn eerste en enige fout. Maar het was niet voor de eerste keer. In feite, zodra ik begon te werken voor mijn droom, maakte ik veel fouten. Ik deed veel onderzoek in het proces en vervolgens, met een beetje hulp van de zonne-energie experts in mijn vakgebied, ontwikkelde ik een goed begrip van de zonnestraling en zonnefysica. Hoe ziet het zonnespectrum eruit? Wat zijn de verschillende golflengten van de straling van de zon? Hoe kun je de golflengte van de intensiteit onderscheiden en wat de verschillende effecten zijn? Dus toen ik het idee kreeg om een tutorial te schrijven over de basis van zonnedouche, was het eerste waar ik aan dacht dat ik veel tijd had, ik had geen idee hoe ik mijn handen vuil kon maken, zodat ik dit werk kon gaan doen.

Mijn vader zei altijd tegen me: "De zon is de beste vriend" en ik kan hem volledig geloven. Deze zonnedouche heet de Gouden Eeuw van Venus (aka Golden Hour) en het gebeurt op 19 en 20 september 2014 om 11:20 uur lokale tijd.

Wanneer ben ik begonnen met mijn blog? Het begon in februari 2009, maar ik begon bloggen een paar maanden geleden, omdat ik dacht dat veel andere mensen in de wereld geen toegang hebben tot deze informatie. De Gouden Eeuw van Venus is een van de beste gebeurtenissen van het jaar, naar mijn mening. Als je nog nooit hebt gezien, zie gewoon de Youtube video hier, de foto hier, en de link in mijn bio. Het is mijn doel om dit evenement toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Als je in of in Nederland woont, wordt het een geweldige dag en kun je het hier live bekijken. Dus als je op 19 september in Nederland bent, kun je een echt gevoel krijgen voor dit evenement door deze video te bekijken! Ik zou graag uw zonsverduistering foto's te zien! De eerste keer dat ik het zag, was toen ik een kind was, en nu ga ik je de foto's laten zien.

In 2016 werd ik geïnterviewd door een Nederlands nieuwsblad. Het ging over een zonnedouche in de zomer. Het artikel vroeg over hoeveel we konden verwachten te zien. De enige vraag die ze me vroegen was hoe groot de douche was. Ik vond het een beetje dom, maar de vraag werd naar mij gestuurd. Het leek erop dat ze wilden dat ik mijn antwoord gaf.

Mijn antwoord was dat ik weet niet het exacte aantal, maar ik denk dat we kunnen een eerlijke beetje douches verwachten. In feite, de eerste zonne-douche kreeg ik een telefoontje van was op 2 juli 2016. Het evenement, dat een "zonnedouche" werd genoemd, moest een paar minuten later beginnen. Toen ik voor het eerst het telefoontje kreeg was ik behoorlijk opgewonden omdat ik dacht dat ik misschien een kans om het daar te maken. Toen ik aan de telefoon de andere jongens in mijn groep begon te rennen en schreeuwen voor mij te komen lopen. Ik was al aan het rennen, maar ik rende een beetje en de zon ging onder.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik het gevoel van de zon op mijn huid leuk vind, en ik heb een liefde voor de hemel.

In deze post, ik ga je vertellen over een zonne-douche die je daadwerkelijk krijgen. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina. Het heet "Elesto", en het zou een extra lichtgevende douche moeten zijn, en het gaat gebeuren op 16 november van dit jaar. In het verleden heb ik gezien zonne-douches als deze gebeuren eens in de paar maanden, op sommige plaatsen. Deze zal anders zijn, want het gaat gebeuren met de volle maan, wanneer de hemel volledig donker is (niet hetzelfde als bij volle maan, omdat de zon uit is), en het zal donker zijn met de maan, en de maan zal ongeveer halverwege de horizon zijn. U waarschijnlijk het verschil in de bovenstaande afbeelding zien. Deze douche kan zeer intens, en je zult in staat zijn om het te bekijken van mijlenver afstand.