Dat is hoe ik test

Joep Kuijpers

Hieronder volgen enkele winnaars van de Solar Shower of the Year Award van vorig jaar:

Beste Zonnedouche thuis De Solar Power Energizer is een geweldig product voor het energie-hongerige zonnestelsel. Het maakt gebruik van zonnepanelen om de macht van de lichten in uw huis. Het kan tot 30 kWh elektriciteit produceren uit een kleine, 5 kW zonne-array. Zonne-energie is schoon, duurzaam en energiezuinig, maar het grote verschil tussen hen is dat ze gemakkelijk te installeren. Zonne-energie kost minder dan het net, omdat je de energie van de zon te gebruiken om dingen aan te drijven. Als u een zonnesysteem in uw huis hebt, u geld besparen door geen dure elektriciteit te moeten kopen om de lichten bij nacht te houden. En, in tegenstelling tot elektrische auto's, zullen zonnepanelen nooit slijten. De Energizer is een voordelige keuze wanneer u een huis of bedrijf bouwt.

Dus we zullen ons best doen om u uit te leggen de kenmerken van elk van onze zonne-douche lichten en hoe de beste voor uw huis te kiezen.

Wat is het verschil tussen een zonnedouche en een gewone lamp?

Een normale, gloeilamp zonnedouche produceert een wit licht op ongeveer 200-250 nm. Deze lichten zijn niet erg efficiënt, hoewel, en ze vereisen veel energie te produceren. Ze doen echter een mooi werk van het verstrekken van een mooi wit licht, en ze zijn vrij eenvoudig te installeren en te onderhouden. Een zonnedouche kan een geel of oranje licht produceren, afhankelijk van de hoeveelheid licht en de intensiteit van het licht. Dit licht is beter in het verlichten van hardhouten vloeren en hardhoutvloeren zijn beter verlicht wanneer u met een gloeilamp werkt. Het kan nodig zijn om uw zonne-douche licht te veranderen vaker, afhankelijk van de intensiteit en het tijdstip van de dag. Wij raden u aan een gewone gloeilamp te gebruiken en deze aan te passen aan de beste verlichting voor uw kamer.

U bent van harte welkom om ons te volgen op Instagram en u in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief (schrijf je hier in).

Word lid van onze gemeenschap van zonne-scheerapparaten! Ons lidmaatschap staat open voor alle zonne-scheerapparaten met ten minste 3 of meer scheerbeurten in de afgelopen twee weken, in goede gezondheid en op dezelfde locatie. We laten je weten hoe het lidmaatschap gaat en je de nieuwste scheerbeurten, de laatste updates op onze blog, onze sociale media-accounts bekijken en contact opnemen met de blogbeheerder of lid worden van onze community. U zich bij ons aansluiten op: Facebook, Instagram en Twitter. Onze mailinglijst staat op de zijbalk. Onze nieuwsbrief is altijd gratis te ontvangen, en bevat een gratis ebook met uw lidmaatschap! Bedankt dat je een actief lid bent! Voor degenen onder u die niet zo goed thuis, ik heb een paar lezers vragen over onze zonne-douche. Ze willen weten wat ik doe en waar ik mijn scheerbeurten kan vinden.

Wij zijn op zoek naar u voor uw input! Als je een interessant verhaal met ons delen, neem dan contact op via ons onderstaande contactformulier. Hoe meer we van u weten, hoe beter we over uw project kunnen schrijven.

Solar Shower Informatie Deze pagina bevat informatie over aankomende evenementen, zonnedouches en meer. Houd er rekening mee dat, hoewel de meeste van deze informatie juist is, houd er rekening mee dat we de pagina niet altijd dagelijks bijwerken vanwege een combinatie van factoren: technische problemen of de noodzaak om grote aantallen e-mails te verwerken, updates voor gebeurtenissen die niet plaatsvinden of het aantal mensen dat contact met ons opneemt. Solar Shower Geschiedenis Deze pagina is een geschiedenis van de Nederlandse zonnedouche evenement van 23-24 mei 2008. Ons doel was om alle informatie die we konden verzamelen en posten over dit spannende evenement dat nog steeds aan de gang is. Als u meer wilt weten over wat er tijdens het evenement is gebeurd, klikt u op de bovenstaande link Over om de hele geschiedenis te bekijken.

Dankzij ons testlaboratorium zijn we ook begonnen met het maken van nieuwe producten.

Ons eerste product heet 'The Solar Eclipse' en het is een gloeilamp gemaakt van een eenvoudige zonnecel (we gebruiken het op onze zonnepanelen). Wanneer u de gloeilamp (of de zon) op uw bureau houdt, ziet u een zeer helder en zelfs oranje licht dat uitschijnt. Het is heel eenvoudig en het is erg helder! We hebben ook een aantal andere producten die een kleine 'Solar' icoon naast hen hebben. Dit zijn kleine LED-lampen die samenwerken met ons zonnepaneel. Ze schitteren uit de rand van het zonnepaneel waar de twee helften van de panelen elkaar ontmoeten. Ze zijn eigenlijk een lichtbron op zich, maar ze werken ook met ons zonnepaneel. Het 'Solar Eclipse' product is getest en we zijn op zoek naar uw feedback! Het is ook belangrijk om te weten dat dit product is niet een nieuwe uitvinding door ons.