contacteer mij

Joep Kuijpers

Contact opnemen

Ik ben hier altijd op IRC: #zennedouchevergelijkcentraal ik ben ook beschikbaar op Discord: zennedouchevergelijkcentraal Ik ben op Google als je iets te zeggen hebt over de zon, de maan, of een hemels fenomeen

Mijn eerste boek, Moon and the Sun, verscheen in 2000 in Nederland en werd in 2007 vertaald naar het Engels en Duits. Het boek heeft honderdduizenden exemplaren verkocht en is uitgegroeid tot een zeer populair boek, evenals het uitgangspunt voor vele anderen. Ik verkoop het boek nu ook in het Engels als ebook. Je me ook vinden op Twitter.

Ik was eerder senior onderzoeker aan de natuurkundeafdeling van de Universiteit van Amsterdam. Ik werk in de natuurkunde afdeling sinds 1998, toen ik bij mijn doctoraat kwam. Ik ben altijd een enthousiaste aanhanger geweest van astronomie en onderzoek en heb veel van mijn tijd en energie besteed aan de astronomische gemeenschap. Ik heb deelgenomen aan de Astronomy Research Association, de Association for the Study of the Sun, de European Organization for Nuclear Research en de European Photon Science Organization.

Opening Hours